Manu moet weg bij Go Ahead na posts over Feyenoord

8 mei 2017, 11:21   Bijgewerkt: 8 mei 2017, 11:26

Elvis Manu moet per direct vertrekken bij Go Ahead Eagles. De formatie uit Deventer, die afgelopen zondag uit de Eredivisie degradeerde na de 4-0 nederlaag bij Ajax, verwijt de 23-jarige aanvaller 'een onprofessionele houding'.

Op social media plaatste Manu foto's waarop hij zijn oude club Feyenoord aanmoedigde. De Rotterdammers hadden op bezoek bij Excelsior kampioen kunnen worden, maar verloren met 3-0. Op hetzelfde tijdstip begon Go Ahead in de Amsterdam ArenA, waar de ploeg voor haar laatste kans op handhaving knokte.

"Met deze posts gaf hij aanleiding te veronderstellen dat hij niet volledig gefocust was op de cruciale wedstrijd van diezelfde middag", meldt Go Ahead in een verklaring. "Nadat deze posts na de wedstrijd onder ogen kwamen van de clubleiding, is Manu vanochtend in een gesprek te kennen gegeven dat er geen prijs meer wordt gesteld op zijn diensten."

Go Ahead huurde Manu tot het einde van dit seizoen van het Engelse Brighton, maar laat hem per direct terugkeren. De Overijsselse club richt het vizier vol op de thuiswedstrijd van komende zondag tegen Sparta. Go Ahead wil de Eredivisie op een 'waardige manier' afsluiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen