Génésio vertrouwt op goede afloop tegen Ajax

8 mei 2017, 13:41

Mede door twee assists van Memphis Depay won Olympique Lyon zondag de thuiswedstrijd tegen Nantes met 3-2. Het geeft coach Bruno Génésio vertrouwen voor de return tegen Ajax van komende donderdag in Frankrijk. Daarin moet Lyon de 4-1 nederlaag van afgelopen woensdag in Amsterdam zien goed te maken.

"Het zal een gekkenhuis moeten worden, maar wel een georganiseerd gekkenhuis", zegt Génésio in gesprek met het Franse persbureau AFP over het treffen met Ajax. "We hebben anderhalf uur om het goed te maken. We moeten kansen creëren en scoren, maar ook moeten we rustig en georganiseerd blijven."

"Tegen Nantes hebben we drie keer gescoord, als we dat donderdag ook doen, dan kunnen we ons plaatsen voor de finale", vervolgt Génésio. "Aan de andere kant moeten we ook onthouden dat we twee tegengoals hebben gehad. We moeten meer gefocust en waakzaam zijn."

Memphis is niet speelgerechtigd voor Europese wedstrijden van Lyon, aangezien hij eerder dit seizoen al voor Manchester United uitkwam in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen