Eén jaar later: Ajax-beul Smeets weg bij De Graafschap

8 mei 2017, 15:46

Exact één jaar nadat hij Ajax met een doelpunt van het kampioenschap hield, is bekendgemaakt dat Bryan Smeets komende zomer vertrekt bij De Graafschap. De 24-jarige middenvelder heeft aangegeven zijn aflopende contract op De Vijverberg niet te willen verlengen.

Smeets wil graag een stap hogerop maken. "Ik pas in de Eredivisie, tegelijkertijd moet je in het voetbal realistisch zijn. Alles is onzeker", zei hij eerder dit voorjaar bij Omroep Gelderland. "Ik wil op het hoogste niveau spelen, dat weten veel mensen ook wel denk ik. Belangrijk is de komenden weken hoe het team presteert. Dat heeft ook invloed op jezelf." Inmiddels is duidelijk dat De Graafschap naast een ticket voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie heeft gegrepen.

Ook Piotr Parzyszek heeft aangegeven een stap hogerop te willen maken. De Graafschap heeft Jasper Heusinkveld, Eric Verstappen, Lion Kaak, Nathaniel Will, Jan Lammers, Luis Pedro, Tim Linthorst, Dean Koolhof en Erik Quekel te kennen gegeven dat zij niet in aanmerking komen voor een nieuw contract, met Mark Diemers gaat de club nog in gesprek.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen