Emmen haalt uit in Waalwijk, Helmond knokt zich terug

8 mei 2017, 22:31

FC Emmen is al bijna zeker van de volgende ronde in de play-offs. De enige profclub die Drenthe rijk is won met 1-5 op bezoek bij RKC Waalwijk. De andere ontmoeting is een stuk spannender, al leek het daar lang niet op. Almere City gaf binnen no-time een 0-2 voorsprong uit handen en verloor met 4-2 van Helmond Sport.

RKC Waalwijk - FC Emmen 1-5

Na elf minuten was het raak voor de bezoekers. Youri Loen schoot de bal heerlijk binnen. Niet veel later werd het ook 0-2 via Issa Kallon. In de eerste tien minuten na rust besliste Emmen het duel helemaal dankzij Alexander Bannink en Frank Olijve. Nadat Kai Huisman tien minuten voor tijd zelfs de 0-5 maakte, deed Johan Voskamp nog wat terug, maar het was niets meer dan een eretreffer.

Helmond Sport - Almere City 4-2{image[318551][right-half][]}

Het leek na zeven minuten allemaal koek en ei voor de ploeg uit Flevoland. Gaston Salasiwa had voor rust de openingstreffer gemaakt en halverwege de tweede helft maakte Rick ten Voorde zelfs de 0-2. Maar binnen drie minuten knokte Helmond zich terug. Eerst via Teije ten Dam en vervolgens was er de goal voor Robert Braber. Niet heel veel later tekende Jordy Thomassen zelfs voor de 3-2 en niet veel later maakte Jason Bourdouxhe zelfs nog een vierde Brabantse treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen