Lyon-coach Génésio: "Zijn in staat om veel te scoren"

10 mei 2017, 19:04

De opdracht voor Olympique Lyon is even zwaar als duidelijk tegen Ajax. De Fransen zullen een achterstand van 4-1 moeten goedmaken in de return in Frankrijk en trainer Bruno Génésio heeft daar vertrouwen in. Hij benadrukt bovendien dat de rentree van Alexandre Lacazette belangrijk is voor de ploeg.

"Er is veel over deze wedstrijd gezegd, maar we moeten het nu op het veld laten zien", sprak de coach volgens de clubsite op de persconferentie van woensdag. "Wij zijn in staat om veel doelpunten te maken in ons eigen stadion. We geloven echt in onszelf", aldus de trainer, die blij is dat Lacazette vanaf de eerste minuut kan spelen in de return. "De aanwezigheid van Alex veel veranderen. Dit is een extra kracht omdat het de aandacht van de tegenstander af kan leiden en hij altijd kan scoren. Toch kan hij het niet alleen doen, we moeten als team opereren."

Génésio heeft dus goede hoop voor donderdagavond. "Ajax is een jong team en kan daardoor ups en downs kennen. We zullen defensief sterk moeten zijn en hebben de hulp van de fans nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen