Wenger prijst Sánchez, Klopp wil Coutinho niet kwijt

11 mei 2017, 11:43

Het Premier League-duel tussen Southampton en Arsenal verliep woensdagavond zeer stroef, maar door een impuls van Alexis Sánchez werd de wedstrijd in het St. Mary's Stadium opengebroken: 0-2. Het Chileense goudhaantje kon na afloop rekenen op de complimenten van manager Arsene Wenger.

De uitwedstrijd tegen Southampton was een uur onderweg, toen Sánchez vanuit het niets na een actie in een zeer kleine ruimte tot scoren wist te komen. "Dat is Alexis, hè", sprak Wenger na afloop tegen Sky Sports. "Het is altijd lastig om hem af te stoppen. Hij is zeer goed in de kleine ruimtes en gevaarlijk in het strafschopgebied. Deze belangrijke goal laat maar weer zien hoeveel techniek hij heeft. Hij maakt vaak cruciale doelpunten. Hij is inventief, creatief en trekt zich van niemand wat aan. Hij heeft iedereen weer verrast. Hij groet ook altijd in de wedstrijden", looft Wenger.

Coutinho

Hoe belangrijk Sánchez voor Arsenal is, zo belangrijk is Philippe Coutinho vaak voor Liverpool. Daarom wil manager Jürgen Klopp de Braziliaanse smaakmaker absoluut niet kwijt. "Hij heeft pas een nieuw contract getekend, met een afkoopsom van 400 miljoen pond! Er zijn absoluut geen plannen om hem te verkopen. We hebben een stabiele selectie en willen wel vers bloed toevoegen, maar niemand gaat weg als we dat niet willen", maakt Klopp duidelijk bij Sky Sports. Met name FC Barcelona wordt vaak genoemd als het om de felbegeerde Coutinho gaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen