Stam kijkt uit naar play-offs: "Niemand had dit verwacht"

11 mei 2017, 16:25

Voor Reading FC wacht zaterdag de eerste wedstrijd in de play-offs voor promotie naar de Premier League. De ploeg van Jaap Stam speelt in het tweeluik met Fulham eerst uit. Promotie was niet de doelstelling van de club, maar nu het zover gekomen is wil de Nederlandse trainer het ook afmaken.

Ondanks het feit dat Reading als derde eindigde op de ranglijst, wordt nummer zes Fulham als licht favoriet beschouwd in de Engelse media. "Daar kan ik niet mee zitten. Ik ben niet geïnteresseerd in wat er geschreven wordt over de clubs. We hebben onszelf dit seizoen bewezen in het Championship. We focussen alleen op onszelf en proberen het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken", zegt Stam op de website van Reading.

Voor Reading is het seizoen ook geslaagd wanneer de club er uiteindelijk niet in slaagt om promotie naar de Premier League af te dwingen. "Iedereen is al blij dat we zo ver zijn gekomen. Niemand had verwacht dat we in de top zes zouden eindigen. We gaan nu niks veranderen in de voorbereiding omdat we in de play-offs zitten. Het hele seizoen ging alles goed, dus waarom zouden we ook?", aldus Stam, die beseft dat Fulham een sterke tegenstander is. "Ze hebben jaren ervaring in de Premier League en daarnaast veel meer geld. Maar net als wij willen ze graag balbezit om zo kansen af te dwingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen