Groenendijk praat nog met ADO, Vd Gaag viert feestje

12 mei 2017, 15:49

Alfons Groenendijk en de clubleiding van ADO Den Haag hebben elkaar nog niet gevonden in een contractverlenging. Beide partijen zijn nog steeds met elkaar in gesprek. Ondertussen bereidt Groenendijk zijn ploeg voor op het treffen met Excelsior, dat net als ADO al veilig is in de Eredivisie.

Groenendijk: "We zullen het zien"

"Goed gesprek. We gaan kijken hoe dit zich verder ontwikkelt", zegt Groenendijk tegen Omroep West over het onderhoud met de clubleiding. Omdat de laatste wedstrijd van het seizoen nadert, zou duidelijkheid wel lekker zijn. "Als de club iets langer de tijd nodig heeft, dan respecteer ik dat", toont Groenendijk begrip. "Dat is voor mij niet zo'n probleem. Ik ben niet degene die daar druk achter gaat zetten. Het ontwikkelt zich wel en we zullen zien waar het toe leidt. Het is nog niet honderd procent zeker nu. Meer kan ik er niet van maken", stelt de coach, die niet weet wanneer hij duidelijkheid kan verwachten.

"Ik heb wel aangegeven dat ik best wil blijven", stelt Groenendijk. "Daar beslis ik niet alleen over natuurlijk. Wat mij betreft kan dat licht op groen. Ik ben altijd vrij onafhankelijk in mijn hoofd geweest. Als speler, als trainer. Er was altijd een oplossing. Ik lig er niet wakker van en raak niet in de war als het wat langer of korter duurt. Dit is ook een club waar de afgelopen maanden veel gebeurd is. Het is ook belangrijk welke koers er bepaald wordt. Aan de hand daarvan zullen de beslissingen genomen worden. Daar ben ik gewoon onderdeel van", aldus Groenendijk.

Van der Gaag: "Was een bijzondere dag"

Bij Excelsior gaat het aan de vooravond van de laatste wedstrijd van het seizoen nog steeds over de verrassende en knappe 3-0 overwinning op Feyenoord van vorige week. "Er is veel gezegd en geschreven, het was dan ook een rare en bijzondere dag", blikt coach Mitchell van der Gaag terug op de officiële website van de Kralingers. "Het was zaak dat we ons zo snel mogelijk veilig zouden spelen en dat is gelukt. Jammer dat we de overwinning uiteindelijk niet met onze supporters konden vieren. Zij hebben immers ook meegeleefd en in spanning gezeten. Dat feestje hopen we aanstaande zondag te vieren."

"We willen het seizoen goed afsluiten en zo hoog mogelijk eindigen", vervolgt Van der Gaag, die bij de seizoensafsluiting niet kan rekenen op de diensten van Hicham Faik (blessure) en Jordy de Wijs (geschorst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen