Verrips vervangt Kortsmit, Go Ahead 'zal er vol voor gaan'

12 mei 2017, 17:34

Sparta Rotterdam moet komende zondag in elk geval winnen bij het al gedegradeerde Go Ahead Eagles om kans te houden op het ontlopen van de nacompetitie. Wil de promovendus na dit weekend op vakantie kunnen, dan moet bovendien Roda JC Kerkrade verliezen bij Vitesse.

Pastoor: "Richten aandacht op onszelf"

"Dit is wel de wedstrijd van het jaar, ja", bevestigt Sparta-coach Alex Pastoor bij RTV Rijnmond. "Go Ahead Eagles is al gedegradeerd, maar ik weet niet precies wat er gaat gebeuren. Het klinkt saai, maar je moet de aandacht op jezelf houden. Of Go Ahead nog één keer het publiek wil vermaken of met het hoofd al bij de vakantie zit, daarnaar kan ik alleen maar raden. Daarom richten we de aandacht op onszelf en ons eigen spel."

Pastoor verwacht dat Sparta scherp is in de duels tegen Go Ahead. "Als je agressief bent in je denken en doen, dan maak je in elke wedstrijd een kans. Nu dus ook", vervolgt de oefenmeester. Keeper Roy Kortsmit ontbreekt vanwege een knieblessure bij Sparta, Michael Verrips is zijn vervanger tegen Go Ahead. Pastoor verwacht Kortsmit zeker vier weken kwijt te zijn.

Maaskant: "Zullen er vol voor gaan"

Go Ahead-trainer Robert Maaskant laat weten dat zijn ploeg deze week een gretige indruk maakte op de trainingen. "We willen het publiek iets bieden en met dezelfde intentie spelen als de vorige thuisduels tegen FC Groningen en Heracles Almelo. We zullen er echt vol voor gaan", stelt Maaskant op de clubwebsite. "Dat is niet alleen onze sportieve plicht, maar ook de verplichting die we naar onszelf en bovenal onze supporters hebben."

Tom Daemen, Chris David en Marcel Ritzmaier ontbreken bij Go Ahead tegen Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen