Kruiswijk verlengt contract bij Vitesse met twee jaar

14 mei 2017, 18:00

Arnold Kruiswijk gaat zijn contract verlengen bij Vitesse. Dat maakte de club bekend via de officiële kanalen direct na afloop van de laatste wedstrijd tegen Roda JC. De verdediger tekent voor twee jaar bij in Arnhem. Hij speelt sinds seizoen 2014|2015 bij de club.

Voor Kruiswijk was het een bijzonder seizoen met de eerste prijs voor Vitesse in 125 jaar. De verdediger wil dan ook graag Europa in met de club. "Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Vitesse. Uit de gesprekken die ik heb gevoerd voelde ik waardering vanuit de club. We hebben als ploeg en ik persoonlijk ook een aardig seizoen gekend, met de bekerwinst natuurlijk als hoogtepunt. Met FC Groningen, sc Heerenveen en RSC Anderlecht heb ik Europese wedstrijden gespeeld. Ik kijk er naar uit om ook met Vitesse Europa in te gaan", zegt hij op de clubwebsite.

Ook technisch directeur Mo Allach is blij dat één van de sterkhouders besluit bij te tekenen. "Wij zijn volop bezig om de selectie voor volgend seizoen op de gewenste sterkte te krijgen. Het verlengen van het contract van Arnold was daarvan een onderdeel. Arnold brengt ervaring en rust met zich mee. Ik denk dat elke club wel een type speler zoals Arnold in zijn selectie wil hebben", vertelt hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen