Ook Cocu feliciteert Feyenoord: "Het is dik verdiend"

14 mei 2017, 18:08

In navolging van Peter Bosz heeft ook Phillip Cocu Feyenoord gefeliciteerd met de landstitel. De oefenmeester van PSV noemde het na de 4-1 zege op PEC Zwolle terecht dat de Rotterdammers met de titel aan de haal zijn gegaan.

"Ze hebben het dikverdiend", zegt Cocu op de website van zijn werkgever. De coach won met PSV zelf met 4-1 van PEC, na lange tijd met 0-1 achter te hebben gestaan. "Ik denk dat wij in de eerste helft in een te laag tempo speelden. In de tweede helft hebben we er met wat omzettingen voor gezorgd dat er wat meer beweging in de ploeg kwam. Daardoor hebben we veel meer mogelijkheden en kansen gecreëerd dan voor rust. Uiteindelijk is het een mooie uitslag geworden met een aantal goeie goals. Nu gaan we richting volgend seizoen werken."

Bij PSV startte Sam Lammers in de spits, maar verder geeft Cocu niet de kans aan andere spelers die net komen kijken. "Ik had heel graag één of twee talenten willen laten debuteren, maar ik wil ook graag winnen. PSV is geen speeltuin. Er komen wat jonge jongens aan, dat gaan we deze zomer zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen