Tottenham klopt United en neemt fraai afscheid van 'Lane'

14 mei 2017, 19:27   Bijgewerkt: 14 mei 2017, 20:05

De laatste balomwenteling op White Hart Lane is achter de rug: na 118 jaar heeft Tottenham Hotspur afscheid genomen van haar stadion. Dat heeft de nummer twee van de Premier League in stijl gedaan, namelijk met een 2-1 zege op Manchester United.

Bovendien is de club uit Londen door de zege definitief zeker van het behalen van de tweede plaats in de Premier League. Tegen United zat de thuisclub al vroeg in het zadel, aangezien Victor Wanyama na zes minuten trefzeker was met een kopbal. Het was zijn eerste treffer van dit seizoen. Toen Harry Kane kort na rust de 2-0 maakte, leek het verzet van de tegenstander van Ajax in de Europa League-finale helemaal gebroken. Zijn doelpunt was overigens zijn eerste ooit tegen United.

Man United, met Daley Blind in de basis, kwam in de slotfase nog wel terug tot 2-1. Wayne Rooney maakte in de 71ste minuut de aansluitingstreffer, maar verder kwam de ploeg niet. Zodoende heeft United de tweede pijnlijke nederlaag in één week geleden, aangezien het vorige week al verloor van Arsenal. Bovendien staat het team van Mourinho nu steviger op de zesde plaats. Met nog twee wedstrijden te gaan is de achterstand op Arsenal vier punten. Toch kan Manchester United nog Champions League-voetbal halen, dat lukt als er wordt gewonnen van Ajax in de EL-finale. 

Overigens heeft Tottenham dit hele Premier League-seizoen niet één thuisduel verloren.  [photo,106460,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen