Motivatiefilmpje voor Feyenoord: "Dan breek je wel even"

14 mei 2017, 22:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord zette op deze zondag met een 3-1 overwinning op Heracles Almelo de kroon op het kampioensseizoen, waarin de Rotterdammers 34 speelronden lang aan kop gingen in de Eredivisie. Voorafgaand aan het kampioensduel in De Kuip liet coach Giovanni van Bronckhorst een motivatiefilmpje zien aan de selectie. Dat liet Steven Berghuis na afloop weten aan FCUpdate.nl.

Vlak voor de start van de wedstrijd drukte Van Bronckhorst op 'play' en kregen de spelers, onverwachts, een motiverende video te zien. "Het was echt heel tof", zegt Berghuis over de video. "Al onze vriendinnen hadden een boodschap ingesproken. Voor de vaders ons zaten de kinderen er ook bij. Gio zei: 'je doet het voor Het Legioen, maar je doet het om die mensen trots te maken'", aldus de vleugelaanvaller, die graag bij Feyenoord wil blijven.

Het filmpje bracht de nodige emoties teweeg, geeft Berghuis aan. "Het raakte ons heel erg. Je probeert je op zo'n moment in te houden, maar je breekt dan wel even. Het is gewoon iets geweldigs. Het zijn de mensen waarvan je houdt... Je weet eerst niet dat ze dit gedaan hebben en dan zie je ze ineens daar staan", aldus de Watford-huurling. "Je neemt het niet per se mee naar de start van de wedstrijd, maar het geeft je een besefmoment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen