Hahn opgelucht: "Blij dat het op deze manier is afgelopen"

14 mei 2017, 21:27

Vorige week won Warner Hahn met Excelsior met ruime cijfers van Feyenoord, maar zondagmiddag heeft zijn eigenlijke werkgever thuis tegen Heracles Almelo de klus alsnog geklaard. Hahn is daar blij mee en weet nog niet waar zijn toekomst ligt.

Het is, uiteindelijk, een goed seizoen geweest voor de Feyenoord-huurling. "Excelsior is erin gebleven en dat Feyenoord kampioen is geworden, is natuurlijk geweldig. Leuk voor die jongens. Ik denk dat ze een groot feestje gaan vieren", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. Vorige week hield hij Feyenoord met Excelsior nog van de titel af. "Dat was voor mij een lastige wedstrijd. Het was dubbel, ik wilde graag laten zien wat ik kan en dat heb ik gedaan. Voor die gasten van Feyenoord was het natuurlijk vervelend. Ik ben blij dat het op deze manier is afgelopen."

Ondanks dat hij een meerjarig contract heeft bij Feyenoord, weet hij nog niet waar zijn toekomst ligt. "Ik weet niet wat de club van plan is. Ik ben na mijn knieblessure teruggekomen op mijn niveau. Het belangrijkste is dat ik me kan blijven ontwikkelen. Als je dan weer een heel jaar op de bank moet zitten, heeft dat niet veel zin.''

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen