Zidane: "Moeilijkste gedeelte van het seizoen komt nog"

15 mei 2017, 07:41

Real Madrid nam zondagavond een pittige horde in de strijd om de Spaanse landstitel. Los Merengues veegden in het eigen Bernabéu mede dankzij twee goals van Cristiano Ronaldo de vloer aan met Sevilla: 4-1. Coach Zinedine Zidane is dik tevreden.

De afgelopen tijd werd, mede door de met 2-3 verloren Clásico tegen FC Barcelona, de druk op Real Madrid flink opgevoerd. "Maar intern voelt dat anders dan voor de buitenwacht", stelt Zidane. "Het seizoen duurt lang en het is niet makkelijk om het kampioenschap te pakken in Spanje. We komen echter steeds dichterbij. We hebben nog twee duels te gaan en moeten zo door blijven gaan. Het was een verdiende zege, vooral onze start was goed", aldus de Fransman na de ruime zege op Sevilla. Barça won ook, met 1-4 bij Las Palmas.

Er is bij Real Madrid veel te doen over de toekomst van James Rodríguez, die vaak in verband wordt gebracht met een exit uit de Spaanse hoofdstad. "Er is nu geen sprake van een afscheid. Hij speelt hier en we hebben nog veel werk aan de winkel. We denken alleen aan de laatste finales, ergens anders wil ik niet over praten. Het moeilijkste gedeelte van het seizoen komt nog", stelt Zidane, die nu met Real Madrid op bezoek moet bij Celta de Vigo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen