Luis Enrique waarschuwt Real Madrid: "Daar verloren wij"

15 mei 2017, 08:03

Op dit moment hebben Real Madrid en FC Barcelona hetzelfde aantal punten in de Primera División, maar de Madrilenen hebben het voordeel dat ze nog een extra wedstrijd tegoed hebben. Waar Barça alleen nog thuis tegen Eibár speelt, moet Real Madrid nog op bezoek bij Celta de Vigo en Malaga. Luis Enrique heeft nog hoop op de landstitel.

Barça boekte zondag mede dankzij een hattrick van Neymar een 1-4 zege bij Las Palmas, maar zag concurrent Real Madrid met dezelfde cijfers winnen van Sevilla. Daardoor blijven de hoofdstedelingen de favoriet voor de landstitel. "Ik heb er vertrouwen on dat wij van Eibár zullen winnen, wat voor ons de sleutel is om weer kans te maken op het kampioenschap. Met de wetenschap dat wij in Vigo en Malaga verloren hebben, kan het nog leuk worden."

Luis Enrique moest in Las Palmas een last-minute wijziging aanbrengen in zijn opstelling. Javier Mascherano haakte af in de warming-up, waardoor Barça B-verdediger Marlon zijn opwachting mocht maken. "Hij haalde een zeer goed niveau. Hij heeft voor zijn komst naar Barça al genoeg ervaring op niveau opgedaan en hij heeft het erg goed gedaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen