Van Geel: "Ik ben vol vertrouwen dat Jones bij ons blijft"

15 mei 2017, 12:46

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, is positief gestemd dat Brad Jones zijn contract bij Feyenoord gaat verlengen. De 35-jarige keeper uit Australië kwam afgelopen zomer naar De Kuip en had een belangrijk aandeel in de eerste landstitel sinds 1999 van de Rotterdamse club.

"We zijn al een aantal weken in gesprek met Brad en het zou wel eens snel kunnen gaan. Hij heeft het geweldig naar zijn zin bij Feyenoord en hetzelfde geldt voor zijn vrouw en kinderen in Rotterdam. Hij is een fantastische keeper", aldus Van Geel tegen FOX Sports. De beleidsmaker is positief dat Jones in De Kuip blijft. "Ik ga het niet in percentages uitdrukken, maar ik ben vol vertrouwen."

Eljero Elia heeft daarentegen aangegeven een vertrek te overwegen, iets waar Van Geel begrip voor heeft. Feyenoord nam de aanvaller twee jaar geleden transfervrij over van Werder Bremen. "Hij heeft toen veel geld moeten inleveren, maar had het doel om prijzen te pakken. Vorig jaar hebben we de beker gepakt, nu de landstitel. Eljero heeft aangegeven dat hij het tijd vindt om een volgende stap te maken. Dat kan. Hij heeft nog een contract voor één jaar en we gaan kijken hoe zich dat ontwikkelt", vervolgt Van Geel. "Hij is een geweldige speler en ik wil hem graag behouden voor Feyenoord, aan de andere kant hebben we ook te maken met spelers die zelf iets willen. Dus daar luisteren we naar."

Met Dirk Kuyt gaat Feyenoord nog om de tafel. Van Geel en de routinier hebben dit seizoen al meermaals met elkaar gesproken, waarbij eerstgenoemde heeft aangegeven dat Kuyt altijd welkom is bij Feyenoord. "Dirk is nog steeds van onschatbare waarde, maar we zullen altijd respecteren hoe een speler er zelf in staat. Als Dirk ooit besluit te stoppen, dan wil ik hem behouden voor Feyenoord, in welke rol dan ook. Ik weet nog niet wat hij gaat doen. We wilden eerst kampioen worden en daarna zouden we rustig gaan zitten", besluit Van Geel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen