Van der Wiel: "Ik ben voor miljoenen euro's opgelicht"

16 mei 2017, 00:05

Gregory van der Wiel heeft vooralsnog geen heel positieve ervaringen aan zijn overstap van Paris Saint-Germain naar Fenerbahçe. De verdediger kwam dit seizoen maar tot elf competitiewedstrijden en werd buiten het veld ook nog eens voor miljoenen opgelicht.

Van der Wiel deed maandag zijn verhaal op de Turkse zender A Haber. Hij vertelde dat hij ongeveer vier miljoen euro is kwijtgeraakt na een samenwerking met een zakenman. "Ik ontmoette Ümit Akbulut. Hij vertelde mij over plannen die hij had en die leken mij goed. Ik vertrouwde hem en we gingen samen op bezoek bij scholen, om kinderen te ontmoeten", vertelt de verdediger. "Daarna vroeg hij me om investeringen te doen. Hij wilde onder anderen bokser Floyd Mayweather en zanger Justin Bieber hierheen halen."

"Er was telkens wel een reden waarom ik meer moest betalen", vervolgt Van der Wiel, die uiteindelijk argwaan kreeg. "Op een gegeven moment vroeg ik wanneer ik eens geld terug ging zien. Toen eiste hij nog eens zes ton, want anders zou ik helemaal niets terugzien." De Nederlander heeft inmiddels aangifte gedaan. "Ik vertrouw nu op het Turkse rechtssysteem en hoop dat hij in de toekomst geen andere mensen meer kan oplichten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen