Nouri wint Gouden Stier, ook De Jong valt in prijzen

16 mei 2017, 17:25   Bijgewerkt: 16 mei 2017, 19:54

Jong Ajax heeft een uitstekend seizoen achter de rug in de Jupiler League en is daardoor ook in de prijzen gevallen bij het verdelen van de individuele prijzen. Abdelhak Nouri werd verkozen tot beste speler en kreeg de Gouden Stier, terwijl Frenkie de Jong werd uitgeroepen tot grootste talent. VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn kreeg de prijs voor beste trainer uitgereikt. 

Tijdens de uitreiking kreeg Nouri de prijs uit handen van oud-international Wim Suurbier. De middenvelder kwam afgelopen seizoen in 26 Jupiler League-wedstrijden in actie en was goed voor tien doelpunten. Zijn uitstekende seizoen heeft hem dus de Gouden Stier opgeleverd, de prijs voor de beste speler van de competitie. Teamgenoot Frenkie de Jong, die zes goals maakte in 31 wedstrijden, werd verkozen tot grootste talent.

Maurice Steijn viel ook in de prijzen, de oefenmeester van kampioen VVV mocht de bokaal voor beste trainer omhoog houden. Ten slotte kreeg Tom Boere, die 33 keer scoorde voor FC Oss, de prijs voor topscorer van de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen