Watford zwaait coach Mazzarri na één seizoen al uit

17 mei 2017, 14:52

Het eerste trainersavontuur van Walter Mazzarri buiten Italië komt na één seizoen al ten einde. Watford heeft aangekondigd dat het de samenwerking met de Italiaanse manager stopt. De club van Daryl Janmaat heeft andere gedachten over de toekomst dan de oefenmeester, zo klinkt het in een perscommuniqué van The Hornets.

Watford-voorzitter Scott Duxbury eeft het vertrek van Mazzarri in een korte verklaring bevestigd. "Het bestuur heeft met Mazzarri gesproken over de doelen en ambities van de club en daarna is besloten om afscheid van hem te nemen na de laatste wedstrijd van het lopende seizoen", aldus Duxbury. Watford sluit het seizoen zondag af met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. De ploeg staat momenteel op plaats zestien in de Premier League, maar kan eventueel nog een paar plaatsen stijgen of één plaatsje zakken.

Mazzari won elf van zijn 37 duels in de Premier League met Watford, tegenover zeven gelijke spelen en negentien nederlagen. Zijn doelsaldo bij de Engelse club is 40-63. Voor zijn periode op Vicarage Road stond Mazzarri aan het roer bij onder meer Sampdoria, Napoli en Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen