Ronaldo en Real kunnen de titel ruiken na 1-4 zege in Vigo

17 mei 2017, 23:06

Real Madrid heeft komend weekend aan één punt op bezoek bij Málaga genoeg om kampioen van Spanje te worden. De Koninklijke nam woensdag op bezoek bij Celta de Vigo alvast een voorschot op de landstitel met een 1-4 overwinning. Cristiano Ronaldo nam daarbij de eerste twee goals voor zijn rekening.

Celta de Vigo maakt het in eigen huis vaak de topclub lastig en was voor rust ook beter dan Real Madrid afgaande op de statistieken. De enige statistiek die halverwege niet in het voordeel van de gastheren sprak, was de belangrijkste: de stand. Ronaldo schoot de bal bijna achteloos maar onberispelijk met links in de bovenhoek. 

Direct na rust counterde Real naar de 0-2. Na een sterke rush stelde Isco Ronaldo in staat om voor de dubbele voorsprong te zorgen. Kort erop kreeg Iago Aspas rood en leek het duel gelopen. John Guidetti bracht de spanning desondanks toch nog terug met de 1-2, alleen deze treffer werd snel ongedaan gemaakt door Karim Benzema. Ronaldo liet vervolgens nog een uitgelezen kans liggen op een hattrick, maar 1-4 werd het wel. Kroos nam een paar minuten voor tijd de vierde voor zijn rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen