Juventus grijpt mede door heerlijke volley Alves Coppa Italia

17 mei 2017, 23:09   Bijgewerkt: 17 mei 2017, 23:17

Juventus heeft de kater van het niet grijpen van de titel op bezoek bij AS Roma goed weggespoeld met eindwinst de Coppa Italia. In eigen huis won de ploeg uit Turijn met 2-0 van SS Lazio. Dit was genoeg om de 3-2 nederlaag in Rome van eerder ongedaan te maken.

Bij de bezoekers - die heerlijk begonnen met een knal van Keita Baldé op de paal - stond Stefan de Vrij in de basis, maar hij had weinig in te brengen toen Dani Alves na goed twaalf minuten de bal uit een voorzet vanaf links diagonaal - en met een stuit - binnenschoot. Bij de tweede treffer gingen de boze blikken wel naar de verdediger. Bij een hoekschop was hij niet in staat om Leonardo Bonucci te volgen, die de bal vervolgens zo binnenliep.

Ciro Immobile en Sergej Milinkovic-Savic kregen daarna de mogelijkheid om Lazio terug te brengen in de finale, maar slaagden hierin niet. Ook na de pauze misten Felipe Anderson en Immobile de nodige mogelijkheden, terwijl aan de overzijde Gonzalo Higuaín het meermaals naliet om de finale definitief te beslissen.

Uiteindelijk werden de gemiste kansen hem niet fataal. Het is alweer de elfde keer dat de Oude Dame de Italiaanse beker wint en bovendien de derde keer op een rij. Komend weekend kan de club dus voor het derde achtereenvolgende jaar de dubbel pakken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen