Mourinho spaart spelers voor EL-finale, Fellaini onzeker

22 mei 2017, 12:01

Na het doelpuntloze gelijkspel tegen Southampton heeft Manchester United nog één wedstrijd te gaan voor de finale van de Europa League tegen Ajax op 24 mei in Stockholm. De ploeg van manager José Mourinho kruist nog de degens met Crystal Palace, dat zondag langskomt op Old Trafford. Er zullen meerdere jongelingen de kans krijgen in het laatste competitieduel van het seizoen, terwijl Marouane Fellaini onzeker is voor de finale.

Fellaini heeft, net als Eric Bailly (geschorst voor de EL-finale), een blessure opgelopen in het duel met Southampton. De Belgische middenvelder kampt met hamstringklachten. "Hij heeft, op basis van zijn ervaring, gezegd dat het geen scheurtje lijkt te zijn. Het is iets kleins, maar iets kleins kan in deze fase van het seizoen iets groots zijn. We moeten het afwachten. Normaal gesproken zou het, op basis van wat Marouane tegen mij gezegd heeft, geen probleem moeten zijn", aldus Mourinho.

De Portugese oefenmeester gaat zondag tegen Crystal Palace de nodige spelers sparen. Hij laat de jonge keeper Joel Pereira debuteren, terwijl ook Demi Mitchell, Matty Willock, Josh Harrop en Zak Dearnley opgeroepen worden voor het thuisduel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen