Kwakman boos op scheids: "Liep met arrogante kop weg"

18 mei 2017, 23:54

FC Volendam-speler Kees Kwakman baalt van scheidsrechter Edwin van de Graaf. De Noord-Hollanders leken donderdag het eerste duel met NAC Breda in de voorlaatste ronde van de nacompetitie te gaan winnen, maar in de slotfase werd het 2-2. Die goal had echter niet mogen tellen, omdat Cyriel Dessers in de aanname hands maakte.

Op het veld wist Kwakman niet zeker of het hands was, maar bij het zien van de beelden was hij overtuigd. "Deze scheidsrechter heeft nog nooit in ons voordeel gefloten. Dit is echt ongekend, echt ongelooflijk. Het is ongekend dat je dit niet ziet. En dan ook nog met zo'n arrogante kop van het veld aflopen en geel geven als je protesteert", foeterde Kwakman bij FOX Sports. "Je kan ook niets tegen hem zeggen, heel vervelend. Alsof ie het allemaal zo goed ziet, maar hij ziet het niet zo goed."

"Maar als je de scheidsrechter weghaalt, dan hebben we zelf ook niet zo goed gespeeld. Over het algemeen was NAC beter dan wij. Voor ons zat er niet meer in, maar dat ie valt door een handsbal is wel vervelend", besloot Kwakman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen