Elsen: "Geen topuitslag, maar ze zijn nog niet van ons af"

19 mei 2017, 07:58

Dankzij een snel doelpunt van Kelechi Nwakali verschafte MVV Maastricht zichzelf een aardig uitgangspunt om ten koste van SC Cambuur de finale van de play-offs om promotie/degradatie te bereiken, maar de Leeuwarders kwamen door een pareltje van een doelpunt van Sander van de Streek op gelijke hoogte in Limburg: 1-1. Daardoor heeft de tegenstander uit de Friese hoofdstad een wat betere uitgangspositie voor de return van komende zondag.

Coach Ron Elsen is tevreden met het spel van MVV, maar baalt toch wel van het resultaat. "Dat is wel vaker zo", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Je speelt natuurlijk tegen een topploeg. Ondanks ons snelle en mooie doelpunt, voelden we de eerste twintig minuten de dynamiek, het loopvermogen en de kwaliteit van Cambuur. Daarna gingen we echter beter spelen. In de tweede helft hebben we Cambuur tactisch goed bespeeld", aldus Elsen.

"1-1 is geen topuitslag, maar ze zijn nog niet van ons af", concludeert de trainer van MVV. "Zij maken natuurlijk een fantastisch doelpunt. Van de Streek draaide hem zo de kruising in. Hij schoot hem fantastisch binnen. We hadden het kopduel ervoor wel moeten winnen", kraakt Elsen een kritische noot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen