Tielemans gaat vertrekken na landstitel met Anderlecht

19 mei 2017 – Nu de 34ste landstitel na de 1-3 overwinning bij Charleroi in de clubgeschiedenis binnen is voor Anderlecht, is duidelijk dat Youri Tielemans een transfer naar een grotere club gaat maken. Dat heeft de clubleiding van de Belgische kampioen kenbaar gemaakt.

Tielemans gaat vertrekken na landstitel met Anderlecht

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock en manager Herman Van Holsbeeck geven in Het Nieuwsblad aan dat belangrijke pionnen als Tielemans, Kara Mbodji, Leander Dendoncker en topscorer Lukasz Teodorczyk moeilijk te behouden zijn. Vanden Stock: "Je kent de mening van de voorzitter, hé. Ik wil iedereen houden, maar mogelijk ontsnapt er wel eentje. Tielemans tekende nog nergens, maar gaat vertrekken. Dendoncker: die gaan we wel houden. De halve Premier League zit op hem te wachten, maar als we volgend seizoen een goede basis willen hebben in onze ploeg is het cruciaal om Leander hier te houden. Met Kara en Frank Acheampong zijn duidelijke afspraken gemaakt. Als ze opnieuw naar Engeland kunnen, mogen ze gaan voor een bepaalde prijs."

"We behouden het geraamte van onze ploeg en onze transfers zullen voor goed voetbal staan", geeft Van Holsbeeck aan. "Jullie zullen zien: de spelers die er de komende weken bijkomen, weten wat goed voetbal is."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd