Cambuur klaar voor return: "Moet heksenketel worden"

20 mei 2017, 13:59

SC Cambuur begon donderdag als één van de grote favorieten voor promotie aan de nacompetitie met een uitwedstrijd tegen MVV. De Leeuwarders stelden op het veld echter teleur, maar verschaften zich met een 1-1 gelijkspel wel een goede uitgangspositie voor de return. Trainer Sipke Hulshoff wil de klus zondagmiddag afmaken.

Cambuur heeft in Maastricht geen persoonlijke schade opgelopen. "We zijn goed uit de strijd gekomen", zegt Hulshoff op de website van zijn club. "Vandaag en ook gister heeft iedereen op het veld kunnen trainen. Ook Sander van de Streek heeft alles weer volop meegedaan, hij heeft geen last meer van de misselijkheid die hij donderdag had."

Hulshoff is blij met het 1-1 gelijkspel in het heenduel, omdat zijn ploeg ondermaats speelde. "Het is duidelijk dat het voetballend gezien een iets mindere wedstrijd was van onze kant. Daarentegen zijn het resultaat en de uitgangspositie die we nu hebben zeker niet slecht. De eerdere drie wedstrijden die we dit seizoen in Limburg hebben gespeeld hebben we bovendien allemaal verloren en dat opgeteld bij het wedstrijdbeeld maakt dat we kunnen leven met deze uitslag", stelt hij. Hulshoff hoopt op een mooie sfeer in de thuiswedstrijd van zondag. "Het moet één grote heksenketel worden en het stadion moet kolken."

Sluit Cambuur het tweeluik als winnaar af, dan volgt in de finale een dubbele ontmoeting met Roda JC of Helmond Sport. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen