Streppel: "Denk dat wij huid duur hebben verkocht"

20 mei 2017, 22:00

Jurgen Streppel, de trainer van sc Heerenveen, vindt dat zijn ploeg het in de eerste ontmoeting met FC Utrecht in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal heeft laten liggen. De Friezen bogen woensdag in het eigen Abe Lenstra Stadion met 1-3 voor de Domstedelingen, de return in Stadion Galgenwaard ging zaterdag met 2-1 verloren.

"We hebben het niet vandaag verloren. Ik denk dat wij onze huid duur hebben verkocht", aldus Streppel bij FOX Sports. Hij baseerde zich op een grote kans van Sam Larsson in de vierde minuut op de 0-1. "We moesten op voorsprong komen, dan was het anders geworden. We hebben het thuis verloren. Vandaag hebben we bij vlagen ons oude spel gespeeld en ik heb een aantal jongens gezien dat wilde voetballen. Voetballend was het niet onaardig, het was veel beter dan woensdag."

Streppel baalt wel van de persoonlijke fouten van zijn ploeg. "Die horen er alleen wel bij. We hebben vijf tegengoals gekregen tegen Utrecht, waarvan er vier in de categorie 'fouten' vallen", moppert de oefenmeester. Hij weet wat er volgend seizoen beter moet. "Het mag duidelijk zijn dat we stabieler moeten worden. Een aantal dingen dat nu minder is, moeten we erbij krijgen. Dan hebben we volgend jaar weer een prima elftal voor de play-offs en dan kunnen we ook winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen