'Club Brugge polste De Boer als opvolger van Preud'homme'

22 mei 2017, 07:51

Michel Preud'homme en ook zijn assistent Philippe Clement lijken bij Club Brugge te vertrekken na dit seizoen. Frank de Boer zou in beeld zijn om het roer daar over te nemen, volgens Het Laatste Nieuws is de Nederlandse trainer al gepolst door de Belgische topclub.

Volgens de krant heeft De Boer niet direct afwijzend gereageerd op de aanbieding uit België. Hij zou om tijd hebben gevraagd om zo af te wachten of er nog meer aanbiedingen op zijn pad zullen komen. Waarschijnlijk wil hij pas in juni de knoop doorhakken en het is nog maar de vraag of Brugge daarop wil wachten.

De Boer zit zonder club, nadat hij eerder dit seizoen op straat werd gezet door Internazionale. Daarvoor was hij assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal en had hij 5,5 seizoenen Ajax onder zijn leiding. Met de Amsterdammers won hij vier landstitels en een Johan Cruijff Schaal. 

Brugge werd dit seizoen tweede in België op gepaste afstand van RSC Anderlecht, namelijk zeven punten. De selectie bevat met Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn twee spelers, die De Boer al kent uit zijn tijd bij Ajax. Met Ruud Vormer en Lex Immers is het aantal Nederlanders in de selectie zelfs vier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen