Lazio-fans geven 'beste vijand' Totti eerbetoon met een knipoog

22 mei 2017, 11:37

SS Lazio Roma en AS Roma zijn bepaald niet de beste vrienden. Toch wilden de fans Lazio wel een saluut brengen aan Francesco Totti, die - al heeft hij het zelf nog steeds niet bevestigd - na dit seizoen afzwaait bij de club waar hij 25 jaar speelde. De boodschap zit stiekem wel vol met sneren naar de vijand.

"The best of enemies", zo is het statement getiteld. "Op 6 maart 1994 ontmoetten we elkaar voor het eerst. Je viel in voor Giovanni Piacentini en kreeg direct een strafschop mee, die gemist werd door Giuseppe Giannini. Zo jong en toch droeg je al bij aan de reputatie van je club op het gebied van gemiste strafschoppen."

Vervolgens worden de prijzen opgesomd die Lazio in het tijdperk van Totti heeft gewonnen. "En hoeveel prijzen jij bij Real Madrid had kunnen winnen, zullen we nooit weten. Jij was de enige kampioen die ze niet konden kopen. Zonder jou moesten ze het stellen met twee wereldtitels, vijf Champions League, zeven kampioenschappen en drie Spaanse bekers. Niet veel voor iemand met jouw talent."

Maar uit de afsluiting van de brief blijkt toch vooral waardering. "Hoe dan ook, je hebt dingen bereikt die respect verdienen. Daarom geven we je de hand als een geduchte tegenstander, die na al die jaren, het veld verlaat als de beste vijand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen