Jones verlengt bij Feyenoord: "Geen moeilijke keuze"

22 mei 2017, 17:26

Met een grote grijns op zijn gezicht tekende Brad Jones maandag een nieuw contract bij Feyenoord. De 35-jarige doelman uit Australië verlengde zijn aflopende verbintenis bij de landskampioen met twee jaar, tot de zomer van 2019.

"Het was voor mij geen moeilijke keuze. Hoe alles hier dit seizoen is gegaan, met natuurlijk het kampioenschap als hoogtepunt, dat had niet beter gekund. Feyenoord voelt perfect voor mij", aldus Jones op de clubwebsite. De viervoudig international kwam afgelopen zomer naar Feyenoord. Zijn gezin en hij voelen zich prettig in de havenstad. "Een jaar geleden was deze stap best een uitdaging voor ons. Maar het heeft allemaal fantastisch uitgepakt. We zijn erg happy hier."

Jones mag volgend seizoen met Feyenoord uitkomen in de Champions League. "Op dit moment geniet ik nog vooral na van dit seizoen en ga ik eerst nog lekker op vakantie, maar natuurlijk kijk ik er naar uit om op zo'n hoog podium actief te zijn. De grote wedstrijden tegen de sterkste tegenstanders, daar ben je prof voor geworden. Een mooi vooruitzicht", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen