Tielemans voor 25 miljoen euro op weg naar Monaco

23 mei 2017 – Youri Tielemans staat voor een transfer naar AS Monaco. Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck bevestigt dat de overgang van de 20-jarige Belgische middenvelder naar de Franse kampioen op enkele details na rond is. Tielemans, die deze week nog medisch gekeurd zal worden bij Monaco, levert Anderlecht 25 miljoen euro op.

Tielemans voor 25 miljoen euro op weg naar Monaco

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Tielemans wordt sowieso een recordtransfer voor Anderlecht", zegt Van Holsbeeck tegen Het Nieuwsblad. "Met de transfer zal een bedrag van 25 miljoen euro plus bonussen gemoeid zijn. Het enige dat de transfer nog in de weg staat, is de medische keuring, maar die staan dinsdag of woensdag gepland."

"Monaco is de ideale club voor Youri", vervolgt Van Holsbeeck. "Youri wil echt naar een club waar de coach dolgraag met hem wil samenwerken. Vorig seizoen zei hij me al: Ik wil niet naar Manchester waar ik speler nummer zoveel ben op de lijst.  Als de transfer rond is, kan hij in galerij der Anderlecht-grootheden toetreden, zoals Kompany of Lukaku."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd