Hiariej naar Central Coast Mariners: "Heb er echt zin in"

23 mei 2017, 13:51

Na tien jaar aan FC Groningen verbonden te zijn geweest gaat Tom Hiariej komende zomer Down Under. De 28-jarige middenvelder heeft zich, ervan uitgaande dat de medische keuring geen problemen aan het licht brengt, voor twee jaar verbonden aan Central Coast Mariners.

"Ik heb echt zin in deze uitdaging en hoop dat ik iets kan toevoegen aan de Mariners en het Australische voetbal", aldus Hiariej op de officiële website van Central Coast Mariners. "Dit is een nieuw avontuur voor mij en ik kijk ernaar uit om veel over de Australische cultuur en mensen te leren."

"Ik weet dat Mariners een club is waar jonge spelers de kans krijgen. In Nederland heb ik meer dan tweehonderd wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld, dus hopelijk kan ik die ervaring gebruiken om de jonge spelers beter te maken", vertelt Hiariej.

Paul Okon, de manager van Central Coast Mariners, laat weten dat hij Hiariej afgelopen winter al wilde binnenhalen. "Maar toen wilde Groningen hem niet laten gaan, dat was een teleurstelling voor ons, want we zagen in hem echt een toegevoegde waarde. Ze zijn hem daarna wel blijven volgen. We wisten dat Tom er open voor stond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen