"Als ik mijn voet moet breken voor Mourinho, dan doe ik dat"

24 mei 2017, 11:13

Marouane ­Fellaini is niet de meest populaire speler bij Manchester United. Toch heeft de Belg dit seizoen bewezen in de Europa League met een belangrijke assist tegen RSC Anderlecht in de kwartfinale en een cruciale goal tegen Celta de Vigo in de halve eindstrijd.

Naar eigen zeggen komt dat onder andere doordat hij zich goed voelt bij José Mourinho. "Aan de manier waarop hij goeiedag zei en met me sprak voelde ik vertrouwen", vertelt de middenvelder aan Het Laatste Nieuws. "Als ik zoiets voel, ben ik bereid tot alles. Als ik mijn voet moet breken voor hem, dan doe ik dat. Dat ben ik. Als ­iemand oprecht om me geeft, geef ik veel terug."

"Ik weet dat ik een imago heb, dat weet ik, maar de mensen die me kennen, weten wel ­beter", vervolgt Fellaini. "Er zal altijd wel iemand zijn die zijn oordeel klaar heeft. Neem die barman daar. Hij kan gerust zeggen: 'Ah die Fellaini, 't is geen goeie gast.' Maar weet hij hoe ik echt in mekaar zit? Vraag het aan mijn ploegmaats. Ik ben de eerste om plezier te maken. Ik ben goed en eenvoudig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen