Overmars: "Voor een aantal grote kans dat ze blijven"

25 mei 2017, 18:33

Marc Overmars verwacht dat ondanks het sterke seizoen van Ajax in Europa een aantal sterkhouders er toch voor zullen kiezen om in Amsterdam te blijven. Veel Europese topclubs lijken intresse te hebben in de talenten, maar de directeur spelersbeleid denkt niet dat er een leegloop dreigt.

Woensdagavond verloor Ajax de finale van de Europa League van Manchester United (0-2). Volgens Overmars was dat een terechte uitslag. "Het zat er gewoon niet in. We hebben er geen echte wedstrijd van kunnen maken. Ik had wel gehoopt op een iets spannendere finale", zegt hij bij terugkomst in Amsterdam tegenover FOX Sports. "Wij willen graag het spel maken en daar kwamen we niet aan toe."

"De verdediging leek wel een handbalwedstrijd. De vleugelspelers hadden steeds dubbele dekking en daardoor kwamen we er niet door", vervolgt Overmars, die wel één voordeel ziet aan de nederlaag in Stockholm. Een leegloop in de zomer lijkt iets minder waarschijnlijk. "Voor een aantal is de kans groot dat ze gewoon blijven. Maar Ajax heeft in Europa wel een goede indruk achtergelaten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen