Bosz bouwt door: "Ga ervan uit dat ik drie jaar bij Ajax blijf"

26 mei 2017, 12:55

Ondanks dat Ajax dit seizoen indruk heeft gemaakt in Europa, hoeft de club niet te vrezen dat trainer Peter Bosz deze zomer zijn geluk gaat beproeven in het buitenland. De oefenmeester is namelijk niet van plan om te vertrekken uit Amsterdam en ziet de toekomst van de club rooskleurig tegemoet.

Door de prestaties van Ajax in de Europa League zou Bosz ook bij grotere Europese clubs in beeld kunnen zijn. Hij lijkt echter gewoon te blijven. "Ik heb een driejarig contract, dus dat zal zo'n vaart niet lopen dat ik vertrek. Ik ga ervan uit dat ik drie jaar bij Ajax blijf", stelt hij tegenover De Telegraaf. "Bij andere clubs heb ik altijd clausules ingebouwd en die heb ik bij Ajax niet. Mijn positie is mijn zorg niet. Mijn zorg is om de jongens hier te houden."

Dat gaat al lastig genoeg worden, denkt Bosz. "Het liefst zou ik deze hele selectie bij elkaar houden. Die heeft kwaliteit, vormt een echt team en heeft de leeftijd en potentie om door te groeien. Maar je moet ook reëel blijven in het moderne voetbal", aldus Bosz, die wel blij is met het werk van de clubleiding. "Ik vind dat de club een geweldige job heeft verricht om deze selectie bij elkaar te brengen. Het wordt nu een hele uitdaging om te kijken hoe we er volgend seizoen weer voorstaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen