Conte wil tweede prijs: "Titel nu even uit het hoofd zetten"

26 mei 2017, 16:43

Chelsea kroonde zich tot kampioen in de Premier League, maar kan zaterdag nog een prijs pakken. Dan staat namelijk de FA Cup-finale tegen Arsenal lop het programma. Antonio Conte kan in ieder geval beschikken over een volledig fitte selectie.

De voorbereiding was meer dan prima, laat Conte vrijdag weten op de offiiële website van Chelsea. "Mijn spelers zijn heel geconcentreerd. We hebben deze week goed kunnen trainen", zegt de trainer, bij wie de zenuwen nog niet zijn toegeslagen. "Ik kan eigenlijk heel rustig blijven, na dit seizoen is het onmogelijk voor mij om niet op mijn spelers te vertrouwen."

De belangrijkste prijs, de landstitel, is binnen, maar Conte wil dat zijn team dat even vergeet. "We spelen nu tegen een team dat deze prijs moet pakken om het seizoen nog glans te geven. We moeten negentig minuten lang niet aan de titel denken en proberen om deze prijs ook binnen te halen. Het zal lastig worden, maar we zijn er klaar voor." Arsenal mist zaterdag Laurent Koscielny and Gabriel terwijl Chelsea over een fitte selectie beschikt. "Het is niet belangrijk wie er ontbreken. Arsenal heeft nog genoeg topspelers", besluit Conte.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen