Enrique wil afsluiten met prijs: "Verrassing van het seizoen"

26 mei 2017, 21:53

Luis Enrique zit zaterdag voor de laatste keer op de bank als trainer van FC Barcelona. In de finale van de Copa del Rey tegen Alavés krijgt de trainer de kans om af te sluiten met een prijs. Ondanks het feit dat zijn ploeg tegen de nummer negen van de Primera División speelt verwacht hij niet dat het makkelijk gaat worden.

"Het zal een speciale wedstrijd worden omdat het een kans is om het seizoen af te sluiten met een prijs", begint Enrique op de website van FC Barcelona. "We zijn blij dat we de kans krijgen om een belangrijke trofee te winnen en voor mij is het mooi om af te kunnen sluiten met een prijs. Het belangrijkste is dat het team zaterdag goed voetbal op de mat legt."

FC Barcelona won de laatste zeven wedstrijden op rij en het laatste verlies dateert van 11 april, toen Juventus in de Champions League met 3-0 te sterk was. Enrique stelt dan ook dat zijn ploeg goed in vorm is. "De laatste weken hebben we steeds maar één duel gespeeld, daarom zijn de spelers er zowel fysiek als mentaal klaar voor." De trainer verwacht geen makkelijke wedstrijd. "Alavés is de verrassing van dit seizoen. Ik verwacht dat het een open wedstrijd zal worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen