Insigne hoopt Mertens aan topscorerstitel te kunnen helpen

26 mei 2017, 22:49

Ook al is de Italiaanse kampioen bekend, er staan zondag nog steeds belangen op het spel in de Serie A. Zo kan Napoli zondag ten koste van AS Roma de tweede plaats pakken bij puntenverlies van de Romeinen. Er is nog een andere strijd tussen beide clubs. Die tussen Dries Mertens en Edin Dzeko om de topscorerstitel.

Mertens staat momenteel op 27 doelpunten in de Serie A en dat is er eentje minder dan Roma-spits Dzeko. Tegen Sampdoria zal de Belgische aanvaller dus minimaal één keer moeten scoren. Lorenzo Insigne zegt tijdens de persconferentie dat hij daarbij alle hulp zal krijgen van zijn teamgenoten. "Hij verdient het. We gaan hem zoveel mogelijk proberen te helpen, zoals we het hele seizoen al gedaan hebben. We moeten proberen hem vaak in kansrijke positie te krijgen. We hopen dat hij het gaat redden."

Napoli is bezig aan een uitstekend seizoen en Insigne kreeg dan ook de vraag of dit het beste team is waarin hij ooit speelde. "Ik ben hier nu vijf jaar en de laatste twee seizoenen zijn we enorm gegroeid. Je kunt ook de invloed van trainer Maurizio Sarri duidelijk terugzien, we leren veel van hem. We willen zo door blijven gaan. Dit is zeker het sterkste Napoli-team waarvoor ik gespeeld heb", stelt hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen