Wenger trots: "Eén van de mooiste prestaties bij Arsenal"

27 mei 2017, 21:34

Arsène Wenger won zaterdagavond voor de zevende keer als trainer van Arsenal de FA Cup. De manager noemde het in gesprek met de BBC na afloop één van zijn mooiste prestaties. Of hij ook komend seizoen aan het roer staat, kon hij nog niet zeggen.

Arsenal was voornamelijk in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij en Wenger was dan ook trots op het vertoonde spel van zijn ploeg. "Vanaf de eerste minuut hebben we uitstekend gepresenteerd. We hebben dit seizoen veel geleden, maar hebben op de juiste manier gereageerd. Dit team heeft kracht en eenheid getoond en spectaculair voetbal laten zien. Daar ben ik heel erg trots op. Het winnen van mijn zevende FA Cup is één van mijn mooiste prestaties bij Arsenal."

Wenger lag dit seizoen flink onder vuur bij de fans van Arsenal en er werd vaak geroepen om een vertrek van de manager. Een besluit heeft hij nog niet genomen. "Dinsdag heb ik een vergadering met het bestuur van de club. Woensdag of donderdag wordt er dan meer duidelijk over mijn toekomst", legt hij uit. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen