Klaassen mist oefenduel met Marokko door knieblessure

28 mei 2017, 23:57

Davy Klaassen kan woensdag tijdens de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen Marokko niet in actie komen. De aanvoerder van Ajax kampt namelijk met een lichte knieblessure en sluit daarom donderdag pas bij de selectie aan. 

Het Nederlands elftal werkte zondag de eerste training op Portugese bodem af ter voorbereiding op het duel met Marokko van 31 mei. Interim-bondscoach Fred Grim had de beschikking over een klein groepje. Ook Joël Veltman, Nick Viergever, Matthijs de Ligt en Kenny Tete meldden zich zondag bij het trainingskamp, zo schrijft Ons Oranje op Twitter. Klaassen hoopt donderdag aan te sluiten, maar moet het treffen met Marokko missen door zijn knieblessure.

Steven Berghuis, Memphis Depay, Bas Dost, Bruno Martins Indi, Sergio Padt, Quincy Promes, Davy Pröpper, Bart Ramselaar, Marten de Roon, Jens Toornstra, Tonny Vilhena en Jeroen Zoet zijn wel allen beschikbaar. Ook Wesley Hoedt kreeg toestemming van zijn club Lazio om zondag aan te sluiten terwijl ook Vincent Janssen nog wordt verwacht. Jasper Cillessen en Nathan Aké melden zich maandag in Algarve.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen