Crotone-coach houdt belofte en gaat fietsen naar Turijn

29 mei 2017 – Coach Davide Nicola wist het onmogelijke te presteren met Crotone. Op 1 april had de promovendus in de Serie A slechts veertien punten bij elkaar gesprokkeld. In de laatste negen speelronde werden echter nog twintig punten verzameld, waardoor de bescheiden club zich met een 3-1 overwinning op Lazio Roma en een verliespartij van Empoli bij Palermo (2-1) veilig speelde. Daardoor moet Nicola een belofte inlossen.

Crotone-coach houdt belofte en gaat fietsen naar Turijn

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De trainer van Crotone beloofde namelijk om van Crotone naar Turijn te fietsen, als hij erin slaagde om lijfsbehoud te realiseren. Daar gaat hij zich aan houden, zo zegt hij tegen Sky Sport Italia. "Ik heb beloofd om per fiets van Crotone naar Turijn te gaan en ik ben bereid om alles te doen om dat voor elkaar te krijgen. Na deze comeback zal het vast meevallen", knipoogt Nicola, die 1.300 kilometer zal moeten afleggen.

De keuzeheer is vooral trots op de wederopstanding van zijn ploeg. "We hebben er zoveel werk in gestopt. Niemand had dit nog durven dromen", aldus Nicola. "Ik heb altijd gezegd dat de jongens de kwaliteiten hebben. Ze hebben me gevolgd, bleven erin geloven en waren enthousiast. Dat was de sleutel tot succes."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd