Nolito zinspeelt na mislukt jaar op exit uit Manchester

29 mei 2017, 11:25

De samenwerking tussen Nolito en Manchester City is tot dusver geen succesvolle gebleken. De aanvaller werd vorig jaar zomer voor bijna 16 miljoen euro gekocht van Celta de Vigo, maar beleefde een debuutseizoen om snel te vergeten in het Etihad Stadium. Wellicht verkast hij deze zomer daarom alweer naar een andere club.

Nolito bleef in zijn eerste jaar bij Man City steken op zes doelpunten in dertig duels. De tweede helft van het seizoen bracht de Spaanse aanvaller slechts één basisplaats, waardoor hij weinig perspectief meer ziet als Citizen. "Ik zou graag weggaan, of dat nou op huurbasis is of permanent", zegt Nolito tegen Marca. "Ik weet van de interesse van Atlético en Celta, maar dat is verder aan mijn management. Ik geniet van mijn vakantie en denk ondertussen aan een terugkeer in Spanje. Tijdens de afgelopen maanden heb ik bijna geen speelminuten gemaakt...", bromt Nolito.

Noltio haalde in de vorige drie seizoenen steeds de dubbele cijfers met doelpunten bij Celta. Naast zijn periode in Vigo speelde hij vroeger ook in het shirt van FC Barcelona, Granada, Benfica en Écija.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen