Utrecht speelt eerste Europees thuisduel in Waalwijk

29 mei 2017, 16:56

FC Utrecht speelt haar thuiswedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk. De formatie uit de Domstad kan niet in de eigen Galgenwaard terecht vanwege het EK-vrouwen dat van 16 juli tot en met 6 augustus in Nederland wordt gehouden. De Galgenwaard is één van de speellocaties op de Europese titelstrijd.

De tweede voorronde van de Europa League staat gepland voor 13 juli (eerste duel) en 20 juli (return). Als FC Utrecht zich plaatst voor de derde voorronde (27 juli en 3 augustus), dan speelt het haar thuisduel weer gewoon in Stadion Galgenwaard. "Wij zijn de afgelopen maanden intensief bezig geweest met de gemeente Waalwijk en de organisatie van RKC om dit scenario uit te werken. Wij bedanken de Waalwijkers voor hun gastvrijheid en kijken er naar uit om daar over twee maanden te gast te zijn", aldus grootaandeelhouder Frans van Seumeren op de clubwebsite.

FC Utrecht kwalificeerde zich zondag voor de voorronde van de Europa League. Het versloeg AZ in de finale na strafschoppen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen