Allegri ziet Juventus als underdog tegen Real Madrid

1 juni 2017, 16:22

Als we Massimiliano Allegri moeten geloven, dan is Real Madrid de grote favoriet om de Champions League naar zich toe te trekken op zaterdag 3 juni. De trainer van Juventus beschouwt zijn eigen ploeg als de underdog voor de eindstrijd in het Millennium Stadium in Cardiff.

Juventus wacht sinds 1996, toen Ajax verslagen werd in de finale van de Europa Cup I, al op een Europese hoofdprijs. De afgelopen jaren was er sprake van een Turijnse hegemonie in de Serie A, maar over de grens wilde het niet altijd vlotten met La Vecchia Signora. In 2015 was de formatie uit Noord-Italië dicht bij succes, maar was FC Barcelona te sterk in de finale. Nu ligt er dus een nieuwe kans, in de clash met Real Madrid.

"We benaderen de finale op dezelfde wijze als twee jaar geleden: met dezelfde overtuiging. Toch is Real Madrid de favoriet", stelt Allegri. "Ze staan voor de derde keer in vier jaar in de Champions League-finale en zijn het daarom gewend", aldus de keuzeheer van de Italiaanse kampioen.

"Het wordt een prachtig evenement en we verdienen het om in de finale te staan", zegt Allegri verder "Ik prijs me zeer gelukkig dat ik als trainer op de bank mag zitten bij de eindstrijd in Cardiff. Mijn spelers hebben het fantastisch gedaan. Het was een geweldig jaar", vertelt de coach, die ook de Coppa Italia won met Juventus, maar in de Supercoppa Italiana wel zijn meerdere moest erkennen in AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen