Oranje-voetbalvrouwen populair: "Gaat uitverkocht raken"

30 mei 2017, 16:40   Bijgewerkt: 30 mei 2017, 16:59

De Nederlandse voetbalvrouwen zijn populair. Voor de openingswedstrijd van het EK in eigen land gingen al 19.000 kaarten over de toonbank. Oranje speelt op zondag 16 juli in Utrecht tegen Noorwegen.

"Mooi, hè", zegt bondscoach Sarina Wiegman tegen de NOS. "Er kunnen er 24.000 in. Dat gaat wel uitverkocht raken. En dan hopen wij er een heel mooi feest van te maken die avond." Wiegman vervolgt: "Het is voor ons een kans om het Nederlandse publiek te laten zien hoe goed we kunnen voetballen. Ons doel is het Nederlands vrouwenvoetbal voorgoed op de kaart te zetten. En uiteraard begint dat met wedstrijden winnen. Laten we eerst maar die poulefase doorkomen. We willen het hoogste bereiken. Maar wat dat is, moet nog blijken."

De 47-jarige oud-international kwam in januari als bondscoach voor de groep te staan. Zij volgde de ontslagen Arjan van de Laan op. "Je mag werken met de beste speelsters van Nederland, met een veel uitgebreidere staf en met allerlei experts op hun gebied. Dat is geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen