Feyenoord heeft zich nog niet gemeld voor Amrabat

31 mei 2017, 09:15

Het is een speciaal seizoen Sofyan Amrabat. De pas 20-jarige middenvelder van FC Utrecht debuteerde in maart voor de Marokkaanse ploeg en bereidt zich nu met de Atlas Leeuwen voor op de oefeninterland van vanavond (woensdag) tegen Nederland, het land waar hij dit jaar zijn absolute doorbraak beleefde. Dankzij zijn prestaties wordt het broertje van Nordin zelfs veelvuldig in verband gebracht met Feyenoord.

Hoewel er nog niets concreet lijkt te zijn, zou Amrabat wel oren hebben naar een transfer naar Feyenoord. "Het is een schitterende club, de ideale stap. Daar draai ik niet omheen. Maar er is nog niets getekend. Ik heb zelfs nog met niemand van Feyenoord of een andere club gesproken", aldus de Utrecht-middenvelder. "Feyenoord heeft zich nog niet gemeld. Niet bij de club en niet bij mij of mijn management. En ik mag niet liegen, want ik ben aan het vasten", knipoogt Amrabat.

De Utrecht-speler doet zijn uitspraken in gesprek met de NOS, dat een dubbelinterview had met broer Nordin erbij. De aanvaller van Watford zou het wel weten als hij zijn broertje was. "Als Feyenoord zich meldt, moet je er alles aan doen om die kant op te gaan. Het is een prachtige club", aldus Nodrin. "Links en rechts wordt er weleens vanuit het buitenland geïnformeerd naar Sofyan. Maar hij woont nog bij mijn ouders, dus een eventuele stap naar Rotterdam is groot genoeg."

De gebroeders Amrabat kijken verder uit naar de clash met Oranje. "Het wordt interessant", denkt Nordin. "Nederland mist belangrijke spelers en ons hele team vast. Laten we hopen op een voetbalfeest."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen