Hrustic staat voor mooie wedstrijden met Australië

31 mei 2017, 09:38

Ajdin Hrustic heeft een mooie beloning gekregen voor de ontwikkeling die hij bij FC Groningen doorgemaakt heeft. De 20-jarige aanvaller debuteert in de definitieve selectie van Australië, dat zich opmaakt voor de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Saoedi-Arabië (8 juni), de oefeninterland tegen Brazilië (13 juni) en de Confederations Cup.

Hrustic is door bondscoach Ange Postecoglou opgeroepen voor deze fraaie affiches. Het lijkt erop dat het talent van Groningen, dat Bosnische roots heeft, wel aan spelen toe zal komen. "Alle selectieleden kregen een kans. We hebben hem de afgelopen twaalf maanden goed in de gaten gehouden. Ook al was hij geen basisspeler voor Groningen, hij was belangrijk. We kijken veel naar het aanvallende type speler dat Hrustic is", aldus Postecoglou. "Alle 23 spelers krijgen speeltijd, ook Ajdin."

Craig Goodwin (Sparta), Jason Davidson (FC Groningen) en Brad Jones (Feyenoord) zijn niet opgeroepen voor de Socceroos, wat wel geldt voor Trent Sainsbury (ex-PEC Zwolle) en Tomi Juric (ex-Roda JC).

[Socceroos/status/869681840147189760]

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen