Huntelaar: "Nog een paar jaar op hoog niveau spelen"

31 mei 2017, 16:51

Klaas-Jan Huntelaar moet in de zomer op zoek naar een nieuwe club. Na zeven jaar voor Schalke 04 te hebben gespeeld, vertrekt de spits transfervrij. Over zijn toekomst heeft hij nog geen besluit genomen, maar de 33-jarige Nederlander wil in ieder geval nog een aantal jaar op het hoogste niveau uitkomen.

Op de website van Schalke 04 zegt Huntelaar nog niet concreet met clubs te hebben gesproken. "Ik wil niets overhaasten. Dit is een beslissing waar ik rustig over ga nadenken. Het is duidelijk dat mijn familie hier een grote rol bij speelt. Ik heb vier kinderen en ik wil hen niet uit een vertrouwde omgeving halen. Maar ik wil de komende jaren zeker nog op hoog niveau spelen."

De spits kreeg eveneens de vraag of over een aantal jaren één van zijn kinderen misschien voor Schalke 04 zullen spelen. "De oudste heeft absoluut de genen van een doelpuntenmaker. Als ik naar hem kijk, zie ik iets van mezelf op die leeftijd terug. Na mijn doelpunt tegen Leipzig wilde hij weten of ik rekening hield met de buitenspelval toen ik wegliep bij de verdediging. Hij houdt alles in de gaten en gebruikt het voor zijn eigen spel", aldus Huntelaar, die laat weten dat zijn zoontje inmiddels door twee clubs is gescout. Schalke zat daar nog niet bij. "Dat is een beetje te ver weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen