Van Ingen en Van Gaalen stappen op na degradatie NEC

31 mei 2017, 17:49   Bijgewerkt: 31 mei 2017, 21:52

De degradatie van NEC Nijmegen heeft ook gevolgen op bestuurlijk gebied. De club laat via de officiële website weten dat algemeen directeur Bart van Ingen, RvC-voorzitter Ton van Gaalen en RvC-lid Peter Wisgerhof hebben besloten om te vertrekken.

Van Ingen was vijf jaar werkzaam als algemeen directeur van de Nijmegenaren, maar na overleg met de Raad van Commissarissen is besloten om ruimte te maken voor een nieuwe start. Daarnaast stapt ook voorzitter Van Gaalen op. "Een nieuwe start maken, betekent voor mij dat er ook een einde komt aan mijn voorzitterschap. Ik ben ervan overtuigd dat onze club die nieuwe start krijgt, met als doel een zo snel mogelijke terugkeer naar de Eredivisie", zo laat hij weten op de clubwebsite.

Eerder al maakte Edwin de Kruijff bekend te stoppen als technisch manager van NEC. RvC-lid Wisgerhof is de vierde die de club verlaat. "Ik had de laatste tijd moeite om mijn taken als RvC-lid met mijn overige werkzaamheden te combineren. Verder vind ik dat ook ik ruimte moet maken voor nieuwe ontwikkelingen en een nieuwe start", licht hij toe. Voor NEC ligt de prioriteit nu bij het aanstellen van een nieuwe algemeen directeur en technisch directeur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen